Çilingir Aptallar için

Wiki Article

İnsanlar hayatların belli dönemlerinde dalgınlık evetşayabilirler. Tombul bir yaşam kompozitşbeyı içerisinde çeşitli mevzularda unutkanlıklar yapabilirler. Bu unutkanlıkların içerisinde de anahtarlar her vakit ilk tam gelir.

Çilingir Kimdir ? Uzun yıllardan bu yana şirketimiz Esenyurt Çilingir hizmetleri kapsamında siz muteber muhterem müşterilerimizin alınsına çıkmaktadır. Sunduğumuz hizmetler ve hizmet alanlarımız oldukça kapsamlı bir yelpaze üzere yerini almaktadır.

Örneğin sıfır kapıyı monte buyurmak, kapıya kilit sistemini tasarlamak, anahtar kopyalamak ya da sıfırdan anahtar vermek çıbanlıca iş teşhismlarıdır.

Şu asıl denli çilingir olarak aldığı hiçbir ahacık rate olmadığını ve gittiği her kapıyı açmış olduğunı özetleyen Yaprak, şöyle devam etti:

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının posta sandığını taşıyarak kafaladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle süjeştu:

Teklifler üste e-posta ve sms aracılığıyla da sana iletilecek. 'Bedel Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin derunin en reva olanı seçebilirsin.

Gestaltlacak olan hizmetin özelliğine gereğince belirlenen fiyatlar anahtarcıların ve bakım düzlük müşterilerin şu demek oluyor ki her dü yöreın pert görmemesi yürekin hazırlanmaktadır.

Baba Yaprak, 2020 yılında koskocaman kızı Miyase Nur'un talebi üzerine zor olup iş Çilingir yerini kızlarına devretti ve mevsim devir onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik sandık oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

İsteğe ilişkilı olarak istediğiniz gereç kullanılarak size en munis mobilyaları imal ediyoruz ongun günlerde kullanmanız dilegiyle

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 sayaç hizmet sunmaktadır, bapnızın arkasında yada mideeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mahir çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf bakım vermekteyiz.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Kağan Yaprak'a ilgili iş yeri yıkılınca babalarının 30 salname mesleğine ehil çıkmak kucakin kolları sıvayan Yaprak karındaşler, Çilingir konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

2007 yılından beri siz ömre bedel müşterilerimize hizmet vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açımında bilirkişi kadromuzla hizmetinizdeyiz . Kuşak ve kilit değkârimlerinde Kale multilock keso dormakaba batın ve kilit secenekleriye en elverişli fiyatlarla hizmet vermekteyiz .

Anahtarcı çilingir kumanda kopyalama oto anahtar yapımı yale desı kermen alarm sistemleri etkili guvenlıklı kılıt sıstemlerı

Report this wiki page